Ennek az új BMW M3-asnak olyan jól áll a Camouflage külső, hogy le sem akarod majd venni róla a szemedet

A BMW F80 M3-at már nem kell bemutatni. A BMW F80 a legújabb M3-as, amely 2014-ben debütált és lassan-lassan az egyik legkedveltebb modell lett a BMW-tuningosok körében. A következő F80 M3 is "áldozatául" esett egy BMW-fanatikus tuning terveinek, így most Arctic Camouflage külsőben tündökölve vonja magára az emberek figyelmét.

Legyél te is közösségünk tagja - Nyomj 1 lájkot és csatlakozz 20.000 BMW-rajongóhoz!


A BMW F80 M3-at már nem kell bemutatni.

A BMW F80 a legújabb M3-as, amely 2014-ben debütált és lassan-lassan az egyik legkedveltebb modell lett a BMW-tuningosok körében.

Számos projekttel találkozhattál már te is az interneten, amelyekben nem csak az M3 motor kapott tuningot, hanem a kasztni, megjelenés is. Egyik szebb lett, mint a másik, de a céljuk közös volt: kiemelkedni a tömegből.

A most következő BMW F80 M3-mal talán túlságosan is teljesítették ezt a célt, a szó legpozitívabb értelmében.

BMW F80 M3

A bajor vas eredetileg Alpine White színben pompázott, szövet belsővel és manuális 6-os váltóval.

(Erre néhányan mondhatnák, hogy ennél szegényebb felszereltségű M3-ast ma már nem igen tudsz venni, de nem így gondoljuk mi, BMW-rajongók, akik szívesen ragadunk le a régi típusoknál, amelyekben messze nem volt annyi elektronika és fényűzés, mint a mai modellekben.)

Mostanra azonban igazi katonai stílusú, harci gépezetté vált a gyönyörű Arctic Camouflage fóliázással, amely mellett megmaradtak az M3-as gyári vonalai, de mégis nyersebb és erőteljesebb megjelenésű lett.

BMW F80

Már te is biztosan láttál egy tucatnyi, Camouflage-fóliával becsomagolt autót, ez most mégis más.

Ez tényleg kitűnik a tömegből a zöld és szürke fóliadarabok és a makulátlan Alpine White fényezés érdekes kombinációjával.

"A design a tiszteletem jele azon Audi RS6 DTM Wagon felé, amelyet Jon Olsson-nak építettek." - mondta el az M3 tulajdonosa.

Audi RS6 DTM Wagon

Az említett Audi-t egyébként az új tulajdonosától ellopták, majd később szétégett állapotban találtak rá. A sztoriról bővebb leírást és képeket Jon Olsson cikkében találsz.

A következő lépés a listán - az egyedi külsőhöz - a felnik kiválasztása volt.

A HRE 303M típusra esett a választás, amelyek elöl 19x9,5, míg hátul 19x10,5 méretűek voltak, egyedi festéssel.

HRE felni, HRE 303M

A tulajdonos KW-rugókkal gondoskodott az ültetésről is, hogy az autó még sportosabb, agresszívebb megjelenésben pompázzon.

BMW M3

A "To-do" lista utolsó lépéseként BMW-s barátunk beszerezte és felhelyezte a Status Gruppe-féle szénszálas első lippét és a szintén szénszálas hátsó spoilert.

BMW Camouflage, kamuflázs

Szerény véleményem szerint ennél tökéletesebb nem is lehetne egy F80 M3.

Na jó, talán akkor, ha kapna egy teljes sötétítést körben - legalábbis nálam ez az első és elengedhetetlen lépés, ha új autót veszek magamnak.

Neked, hogy tetszett? - Írd meg nekünk a Facebook-bejegyzésünk alatt.

Az előző cikkünket olvastad már? - 6 ok, amiért venned kell egy BMW E46 M3-at

 

(Valamennyi információ és kép forrása a bmwblog.com cikke volt.)

Ajánló
Kommentek
  1. Én